Přihlášení

Závod v orientačním běhu i pro veřejnost

25. 9. 2016 | Ondřej Blažek | Diskuze (0) | Sport

V neděli 9. října 2016 se v Písku uskuteční závod jihočeského žebříčku v orientačním běhu Pimonův kufr (Memoriál Stanislava Blažka). Startovní listina již 4. ročníku tohoto závodu je jako obvykle otevřena i zájemcům z řad veřejnosti.

V Píseckých horách v prostoru mezi Křižatkami a lomem Provazce změří síly běžci z celé republiky v kategoriích od 10 až do 65 let. Srdečně zváni jsou zájemci z řad veřejnosti, aby přišli a vyzkoušeli si pohyb v přírodě podle mapy. Pro nejmenší závodníky, kteří nemají zkušenost s orientací v mapě, a také pro rodiče s dětmi, je připravena fáborková trať.

Pokud budete mít chuť a čas přijít, zaregistrujte se prosím buď přímo na stránkách závodu a nebo pošlete email na adresu info.ospisek@gmail.com. Pořadatelům to usnadní objednávání tisku map a také přípravu startovní listiny.

Registrovat se lze i na místě před začátkem závodu mezi 9.00-10.00. Startovné je 90Kč, v kategoriích pro nejmladší děti pak 50 Kč.

Shromaždiště bude Na Křižatkách. Závodníci by si s sebou měli vzít buzolu a oblečení do lesa.

Akci podporuje město Písek, pořádá ji oddíl Orientačních sportů Písek (OPi), jehož hlavním partnerem je společnost E.ON. V místě shromaždiště je možnost parkování, bude zde připraven nafukovací hrad pro děti a stánek s občerstvením. Veškerý výtěžek bude použit na další rozvoj klubu.

Na viděnou se těší členové klubu Orientační sporty Písek.

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.