Přihlášení

Vyplňte dotazník o cyklistice v Písku

31. 3. 2011 | Magdalena Myslivcová | Diskuze (0) | Sport

ll

Město Písek nabízí občanům možnost vyjádřit se k podmínkám, jaké mají cyklisté v Písku, formou vyplnění dotazníku na adrese cyklopisek.ukaztese.cz

Tisková zpráva č. 23 ze dne 31.03.2011
Informace o dotazníku – cyklistika v Písku

Vážení občané, město Písek využilo nabídku studenta Fakulty dopravní ČVUT v Praze pana Bc. Jiřího Hanzla na zpracování diplomové práce na téma „Optimalizace cyklotras a cyklistických komunikací v Písku „.

Jako podklad pro zpracování diplomové práce bude v následujícím období probíhat průzkum názorů cyklistické i ostatní veřejnosti na otázky spojené s pohybem cyklistů po městě. Aby mohl zpracovatel lépe analyzovat stávající stav cyklotras z pohledu jejich uživatelů, tedy vás, cyklistů, rozhodl se jako jeden z podkladů své práce využít anonymní průzkum ve formě elektronického dotazníku, který najdete na internetové adrese : http//cyklopisek.ukaztese.cz/

Jeho vyplněním, které vám zabere cca. 1 minutu, tak pomůžete nejen zpracovateli diplomové práce, ale také městu Písek a svými názory vyjádřenými v tomto dotazníku přispějete k naší snaze o zkvalitnění sítě cyklotras a zvýšení bezpečnosti dopravy na nich.

Proto žádáme širokou cyklistickou veřejnost, aby využila této možnosti a vyplněním dotazníku vyjádřila svůj názor na stav dopravní infrastruktury pro cyklisty ve městě Písku.
Za spolupráci vám jménem diplomanta i jménem svým předem děkuji.

Ing. Michal Kovařík – vedoucí odboru dopravy MÚ Písek

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.