Přihlášení

Vrcholové frisbee opět v Písku

1. 4. 2019 | Jan Manek | Diskuze (0) | Sport

Po několikaleté odmlce se do Písku vrací republiková soutěž v ultimate frisbee, tentokrát Kvalifikační turnaj na MČR v kategorii MIX.

Dvacet smíšených týmů z celé republiky bude zápolit v Městském sportovním areálu o víkendu 13.-14. dubna. Přivítáme týmy jihočeské i vzdálenější. Mimo pořádající písecký tým PeaceEgg se turnaje zúčastní týmy z Českých Budějovic, Příbrami, Prahy, Plzně, Hradce Králové, Náchoda, Brna, Olomouce, Ostravy a Bohumína. Soupeřit se bude o 5 postupových míst na finálový turnaj kategorie MIX, který se koná v červnu v Malšicích u Tábora.

Zveme všechny písecké na netradiční sportovní zážitek, který v dřívějších letech byl pravidelnou součástí píseckého sportovního kalendáře. Věříme, že vás neobvyklá sportovní podívaná zaujme. Pokud byste se ztráceli v systému hry, neváhejte se zeptat kohokoli z pořádajících, poznáte je podle dresů na fotkách. Rádi Vám udělají krátký exkurz do pravidel. Anebo navštivte odkaz http://www.frisbee.cz/ultimate-frisbee.html . Na otázku, kterou obvykle dostáváme jako první, odpovím rovnou: Ano, ultimate frisbee se hraje bez rozhodčích, hráči rozhodují sami po vzájemné dohodě a po skončení utkání je férovost hodnocena ve speciální kategorii Spirit of the game.

Akce se koná za laskavé podpory Města Písek. Děkujeme.

Za Písecký klub Ultimate – PeaceEgg, z.s.

Jan Manek

Fotogalerie k článku


Dokumenty k článku

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.