Přihlášení

Ve Frankfurtu dojel Jakub Říha /Spartak Písek Galaxy CykloŠvec/ třetí

14. 2. 2016 | Karel Švec | Diskuze (0) | Sport

Na Downmall tour 2016 v německém Frankfurtu cyklista Spartaku Písek Galaxy CykloŠvec získal skvělou bronzovou medaili

Nový rok, nová sezóna, nová motivace ! Jak už se v posledních letech stalo zvykem sezona nám začíná hned po novém roce sérii závodů v obchodních centrech. Díky těmto závodů můžeme přiblížit Downhill lidem z města a zárověň si tak zkrátíme čekání na jaro. Přitom si ale skvěle zatrénujeme v závodním režimu.

Můj první letošní závod jsem absolvoval minulý týden v německém Frankfurtu, kde se jel již třetí závod z letošní DownMall tour. Skvěle připravená trať famózní atmosféra a velké očekávání mě samotného jak si v těžké konkurenci povedu po zimní pauze. To vše mě hnalo kupředu.

V první jízdě jsem dojel na suprovém druhém místě, v semifinále jsme pak udělal několik chyb ale stačilo to na postup do finále ze šesté příčky. Do finálové jízdy jsem byl odhodlaný dát své maximum, ale hned po prvních eskalátorech přišel skluz a musel jsme se odrážet téměř z nuly abych se znovu rozjel nic jsme ale nevzdal a valil jsme dál k cíli, o několik zatáček dál se mi stala ta stejná chyba a v cíli jsem byl spíše zklamaný… v žádný dobrý výsledek jsem ani nedoufal.
O to větší překvapení pro mě bylo když jsem se dozvěděl že jsem urval třetí místo !!! Takže jsem z prvního závodu odjížděl spokojen i přes to že se mi vlastně moje finálová jízda tolik nepovedla.

Poslední týdny jsem se trochu víc specializoval na trénink do obchoďáku a už tuto sobotu mě čeká další závod tentokrát v Bratislavě, no a samotný vrchol přijde 20.2. v Praze.

Downmall tour 2016 Frankfurt:
1. JOHANNES FISCHBACH /Radon Magura Factory/
2. Tomáš Slavík /RSP/Ghost/
3. Jakub Říha /Spartak Písek Galaxy CykloŠvec/

Jakub Říha

video: https://www.facebook.com/jakubriha52/videos/1120988211269224/

3. Říha – Frankfurt

 

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.