Přihlášení

Úspěšný III. ročník přeboru píseckých škol v orientačním běhu

23. 6. 2015 | Otto Hartvich | Diskuze (0) | Sport

I letos, již potřetí, se v pátek 19. června v lese "Amerika" konal přebor píseckých škol v orientačním běhu. Tentokrát se zúčastnilo celkem 96 žáků ze tří škol – ZŠ Svobodná, ZŠ T. Šobra a Gymnázia Písek.

Pro žáky byly připraveny celkem čtyři závodní tratě:

  • mladší děvčata – základní škola
  • starší děvčata – střední škola
  • mladší chlapci – základní škola
  • starší chlapci – střední škola

V pátek brzy ráno se zdálo, že letos nám poprvé nebude přát počasí a že vytrvalý déšť nás bude provázet během celých závodů. Naštěstí, téměř jako zázrakem, déšť včas ustal a souboj s živly se nekonal.

Podrobé výsledky spolu s fotodokumentací jsou k dispozici na webové stránce věnované závodu.

I když jsme vyhlašovali vítěze jednotlivých kategoriíí, tak všichni, kdo se zúčastnili si zaslouží obdiv a potlesk. Vždyť mnozí se vydali se speciální  orientační mapou v ruce do lesa vůbec poprvé a nakonec všichni dorazili do cíle, nikdo se nevzdal!

Orientační sporty Písek, organizátor závodu, by rád poděkoval všem zúčastněným, Dětskému domovu za zapůjčení lavic, Technickým službám města Písku za technickou podporu, našim sponzorům – firmám eON a Schneider a také Lesům města Písku, které nám dlouhodobě vycházejí vstříc při organizování sportovních aktivit v prostoru Píseckých hor.

Případné zájemce, ať už z řad dětí nebo dospělých, bychom rádi pozvali na tréninky nebo další veřejné akce pořádáné klubem – podrobnosti najdete na klubovém webu.

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.