Přihlášení

Hradišťský turnaj ve stolním tenise přilákal 22 borců

8. 1. 2017 | Zbyněk Konvička | Diskuze (0) | Sport

V sobotu 7. ledna se na sále hostince U Srnků konal novoroční turnaj ve stolním tenise. Do klání se přihlásilo 22 místních borců, kteří spolu svedli vynikající a pohledné zápasy. Absolutním vítězem se stal Ladislav Lysina.

Turnaj se sehrával na dvou stolech ve dvou skupinách po 11 členech. Všichni hráči si vylosovali svou skupinu a pustili se do litých soubojů. Hrálo se na dva malé vítězné sety. Finále pak na tři vítězné sady. Obě skupiny byly poměrně vyrovnané, i když ve skupině A nebylo o čtvrté postupové místo do finálových bojů dlouho rozhodnuto. Z každé skupiny pak postupovali čtyři nejlepší.

Ve čtvrtfinále překvapivě vypadli favorizovaní Robert Podešva i Michal Nietsche. Za to oba vítězové skupin Ladislav Lysina i Tomáš Vejda se přesvědčivě dostali do finále. Tam byl úspěšnější díky svým zkušenostem Ladislav Lysina, který Tomáše Vejdu porazil 3:1. Třetí místo pak vybojoval Miroslav Kašpar nad Jakubem Hanzákem. Absolutním vítězem se stal Ladislav Lysina, který uhájil čisté konto a neprohrál žádný zápas. Medaili pro největšího bojovníka získal Josef Hroch. Ocenění největšího smolaře dostal Robert Podešva a borcem na konec se stal Miroslav Pfafer.

Na místě je nutno poděkovat Miroslavu Kašparovi za zorganizování turnaje, Jaroslavu Hronkovi za ceny a Petrovi Samcovi, majiteli hostince, za poskytnutí prostor a výborné pohoštění. Celkově panovala skvělá sportovní atmosféra a všichni se dobře bavili.

Celkové výsledky:

1. Ladislav Lysina
2. Tomáš Vejda
3. Miroslav Kašpar
--------------------------

4. Jakub Hanzák

5. Michal Nietsche

6. Robert Podešva

7. – 8. Daniela Pracnová

7. – 8. Josef Hroch

9. Jiří Bendík

10. Jaroslav Suk

11. Zbyněk Konvička

12. Martina Hronková

13. Jiří Brázda

14. Ota Sládek

15. Pavel Kovanda

16. Miroslav Rája

17.–18. Bohouš Zeman

17.–18. Tomáš Vojáček

19. Libor Bendík

20. Jaroslav Hronek

21. Radek Hanzák

22. Miroslav Pfafer

 

 

Fotogalerie k článku


0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.