Přihlášení

P.O.S.E.R. opět nahoře na hoře Mount Mehelneecus

26. 7. 2011 | PAVEL KRÁL | Diskuze (0) | Sport

O půlnoci si pak POSERové připili památečním šampaňským, i když tedy jen z perníku a marcipánu :-).

P.O.S.E.R. opět nahoře na hoře Mount Mehelneecus PÍSECKO - Na tzv. loupežnickém stole - obřím balvanu, trůnícím při náhorní planině nejvyššího vrchu Píseckých hor Mehelníku - dosáhlo 23. července svého cíle gró PoOtavského Spolku Energických Recesistů (zkráceně POSER).

Střechu Mount Mehelneecusu, jak spolek při svých "anti" akcích kopec překřtil, dobyli "Poserové" minulou sobotu v pozdně odpoledních hodinách. Nultý ročník Letního antisilvestrovského výstupu na Mount Mehelneecus se konal v půli roku 2007, zmíněný den šlo o čtvrtý takový podnik (loni se akce z důvodu zhoršených povětrnostních podmínek nekonala).
Vpravdě heroického výkonu letos dosáhl Pavel Sumerauer (42), kterému manželka svěřila všechny tři malé ratolesti a jež spolu s otcem rovněž dosáhly kóty s nadmořskou výškou 633 metrů. Ještě ani ne roční Vítek měl situaci přeci jenom ulehčenou, tůra mu ubíhala z pohodlí dětského kočárku. I tak se mu ale líbila. On, stejně jako nikdo z dalších účastníků výšlapu neutrpěl zranění ani zchátrání organismu nedostatkem živin či tekutin.
Po sestupu do města uspořádala dospělá část POSERu jakousi soukromou after-party ve vinotéce provozované jedním ze svých členů. I díky konzumaci moravských vzorků zkapalněného slunce tak v příjemné atmosféře dočkala příchodu "Nového roku" (půlnoci).

Dokumenty k článku

  • (DOC, 12 kB)
0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.