Přihlášení

Cyklistické závody Biketime Team Velo Chalenge

16. 6. 2015 | Redakce PS | Diskuze (1) | Sport

vítězové

Dne 6.6.2015 se v Autokempu Milavy ve Velké Turné uskutečnil první ročník cyklistického závodu BIKETIME TEAM VELO CHALLENGE. Zúčastnilo se mnoho závodníků z řad jednotlivců, ale i 4-členných týmů. Jednotlivci absolvovali trať dlouhou 3x10 km, která vedla po mírně členitých asfaltových, lesních a polních cestách s malým převýšením. Za tým startovali postupně 4 závodníci, na které čekal stejně zajímavý terén jako pro jednotlivce, ale každý musel ujet pouze 1 kolo.

Závodu se jako kapitán jednoho z týmů zúčastnil i olympijský vítěz v desetiboji Roman Šebrle. Spolu s mladými závodníky z týmu Biketime Bulls Písek – Klárou Hronkovou, Filipem Neubauerem a Michalem Pešičkou úspěšně absolvoval štafetový závod.

tým Biketime Bulls PísekSamozřejmě se nezapomnělo ani na děti, pro které byl připraven dětský cyklistický závod Primáček. Děti byly rozděleny dle věkových kategorií a každý musel projet vyznačenou trať. Závodníci z týmu Biketime Bulls Písek obsadili v jednotlivých věkových kategoriích nejvyšší stupně vítězů a přivezli si domů krásné medaile.

Byl to úžasný den plný sportovních a společenských zážitků, adrenalinu i krásné přírody. Zveme Vás tímto na druhý závod, který se uskuteční 5. 9. 2015 v Mikulově.

Fotogalerie k článku


0
0

Diskuze k článku +

18. 6. 2015 (10:13)  –  Bc. Petr Koblic

0
0

Bohužel jsme se nemohli této zajímavé akce s dětmi zúčastnit, protože v ten den se konal další závod Jihočeského MTB poháru v Chýnově. Je škoda, že se pořadatelé nedomluvili… Zatím jsem nikde nenašel výsledky z BIKETIME TEAM VELO CHALLENGE.

Odpovědět

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.