Přihlášení

ZVÍKOVSKÉ DIVADELNÍ LÉTO 2015 JDE DO FINÁLE

3. 8. 2015 | Jana Jiříková | Diskuze (0) | Kultura

ZVÍKOVSKÉ DIVADELNÍ LÉTO 2015

ZVÍKOVSKÉ DIVADELNÍ LÉTO 2015 JDE DO FINÁLE! Dosud velmi úspěšnou sezónu zažívá Divadelní spolek Prácheňská scéna v Písku. Bohužel se srpnový program neobejde bez menších změn!

Divadelní spolek Prácheňská scéna v Písku zažívá úspěch především díky historické komediální hře Epochální výlet pana Broučka do XV. století, jejíž večerní předstevení si na nádvoří Státního hradu Zvíkova nenechalo ujít několik stovek diváků. Program měsíce srpna ale nebude o nic méně lákavý. Diváci se mohou těšit na českou mrazivou komedii ze současnosti Když se zhasne, dále na milou grotesku Tajemný hrad v Karpatech (jedná se o derniéru na Zvíkově), dále se divadelní soubor představí s veselohrou Dalskabáty, hříšná ves aneb zapomenutý čert a nebude chybět ani osvědčená klasika s nečekanou milostnou zápletkou Zvíkovský rarášek.

Změny v programu:

14.08.2015 od 20:30hod. Když se zhasne

21.08.2015 od 20:30hod. Tejmaný hrad v Karpatech

Zbytek programu bez změn. Vstupenky je možno zakoupit pouze na místě. Prodej vstupenek je zahájen vždy přibližně 30 minut před začátkem představení. Jednotlivá místa nejsou číslována. Na večerní představení doporučujeme vzít si s sebou svítilnu. Cesta od hradu není osvětlena. Rovněž doporučujeme vzít si s sebou deštník nebo pláštěnku v případě špatného počasí. Na večerní představení je možno dopravit se společně s herci autobusem, který odjíždí v 18:00hod. od divadla Fráni Šrámka. Doprava je zdarma. Po představení je možno dopravit se zpět opět autobusem. Večerní představení nejsou vhodná pro děti do 12 let.

Dokumenty k článku

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.