Přihlášení

Zipáci v taneční show Dvě tváře

25. 2. 2015 | Redakce PS | Diskuze (0) | Kultura

V sobotu 28.2.2015 zve Taneční centrum Z.I.P.Písek všechny příznivce tance do divadla Fráni Šrámka na taneční show Dvě tváře, ve které se představí všichni tanečníci tanečního centra. To znamená , že se můžete těšit na taneční výkony těch nejmenších tříletých ZIPáčků až po ty nejstarší zipácké tanečníky. Začátek představení je v 16 hodin. Předprodej vstupenek běží na pokladně kulturního domu.

Loni jsme se společně se ZIPáky nechali unášet Universem. Letos si tanečníci připravili taneční show, ve které se potkají Pokušení a Naděje. Na světě je mnoho příběhů. Příběhů světa, vesmíru. ZIPáci budou společně s vypravěčem vyprávět příběh,který se již stal, který běží a který se stane. Příběh o Naději a Pokušení. O dvou elementech, které patří nekonečně k tomuto světu. Svět. Úžasný organismus. Symbioza všeho. Lidí, přírody, energií…Všude samé klady/zápory, láska/nenávist, nemoc/zdraví, štěstí/neštěstí, pokušení/naděje, smích/pláč, černá/bílá,….V tanečním pojetí se diváci dozví ,jak mají Naděje a Pokušení nekonečnou touhu se pořád „popotahovat“, kdo je lepší, čeho je tu víc…

Námět pro projekt Dvě tváře má na svědomí Michaela Bicanová, která je i hlavní choreografkou projektu. O některé choreografie se zasloužily lektorky, které mají na starosti dětské kurzy. Scénář a režii má na starosti Klára Humpálová. V tanečních rolích uvidíme na stopadesát tanečníků. Jako host vystoupí začínající zpěvák David Daniel, se kterým ZIPáci v loňském roce měli tu čest spolupracovat.

Stále ještě doufáme, že dalším hostem bude muzikál Tep královské krve. Na tomto muzikálu spolupracuje Taneční centrum Z.I.P. kompletní choreografií Michaeli Bicanové. Dále i taneční company je z řad zipáckých tanečnic a dvě mladší tanečnice si zahrají malé Marie Antoinetty.

 

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.