Přihlášení

WORK, SHOP and MORE – Many Faces tour

8. 2. 2012 | Miroslav Pokorný | Diskuze (0) | Kultura

Divadlo pod čarou - pátek 17.2. Neskutečná show v podání 13-ti členného bandu, složeného z předních českých muzikantů v čele s americkou černošskou zpěvačkou Fredou Goodlett. Na jejich novém albu Many Faces hostují i další světoví umělci, jako je kytarista Frank Gambale a Hiram Bullock, který poslední stopy dotočil měsíc před svou smrtí. Základními východisky kapely jsou jazz, rock, funk a fusion, nyní se však do soundu tělesa vkrádají i elektronické prvky. Nenechte si ujít tento neopakovatelný hudební zážitek.

TISKOVÁ ZPRÁVA

Po dvou letech nepřetržité práce v nahrávacím studiu konečně světlo světa spatřilo nové album kapely Work, Shop and More. CD Many Faces je již třetím albem, které tato kapela, složená z předních českých hudebníků, natočila. Ke spolupráci si ale tentokrát Work, Shop and More přizvali i pár špičkových světových umělců, kteří na albu hostují. Jmenovitě jsou to: zpěvačka Freda A. Goodlett, kytarista Frank Gambale, ale také kytarista nejvyšší světové úrovně Hiram Bullock, jeden z nejuniverzálnějších hudebníků, jenž vedle svých vlastních projektů spolupracoval s pestrým výčtem muzikantů: od Milese Davise, přes Jamese Browna až po Stinga. Hiram Bullock s kapelou spolupracoval již dříve a to na dvou velmi úspěšných turné. Právě CD Many Faces je posledním studiovým počinem Hirama Bullocka. Poslední stopy dotočil měsíc před svou smrtí.

Název CD Many Faces nám již napovídá něco málo o charakteru celé desky. Základními východisky kapely jsou jazz, jazzrock, funk a fusion, nyní se však do soundu tělesa vkrádají i elektronické prvky. Na novém albu se spojují různá hudební východiska a názory v jeden celek, nechybějí samply a lounge-chill out plochy, které propojují hudební mikrosvěty jednotlivých skladeb.

Kapela chce svůj nový počin Many Faces představit na pódiích v Česku i zahraničí a to jak na samostatných koncertech, tak na festivalech.
Ve druhé polovině února 2012 Work, Shop and More chystá turné deseti koncertů po České Republice jako promo k novému CD. Posluchači se budou moci těšit na vynikající muzikantské výkony podpořené dvěma DJ´s, zadní projekcí a hlavně úžasným projevem černošské zpěvačky Fredy Goodlett.

Ukázky z alba, obsazení kapely, kontakt a další informace jsou na webových stránkách:
www.workshopandmore.cz

Vše o Fredě najdete na adrese:
www.fredagoodlett.com

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.