Přihlášení

Všechny malé hasiče, záchranáře, policisty a další hrdiny zveme do Sladovny

19. 3. 2018 | Sladovna Písek | Diskuze (0) | Kultura

Víte, že k tomu, abyste se stali hrdinou, nepotřebujete žádné superschopnosti ani kouzelný plášť? Jasně, že ne. Přijďte se o tom přesvědčit do Sladovny

Písecká Sladovna otevře v pátek 23. března 2018 v 17 hodin novou výstavu s názvem Já, hrdina. Já, hrdina je živá výstava věnovaná složkám integrovaného záchranného systému a situacím, v nichž v případě znalosti správného postupu můžete zachránit lidský život.

Galerie hrou navazuje na loňskou velmi úspěšnou tvořivou výstavu Svět podle Šaška – To je město, jejíž hlavní náplní byla stavba kartonového města. Také tentokrát budeme stavět, výstava Já, hrdina však nabízí ještě mnohem více zábavy, ale také důležitých informací, které se každému návštěvníkovi budou hodit v běžném životě.

V největším výstavním sále Galerie hrou jsme postavili silnici, vybudovali domy a zaparkovali makety policejního auta, hasičské cisterny a sanitky. Všechna vozidla IZS jsme propojili vysílačkami tak, aby bylo možné komunikovat s centrálním dispečinkem.

Už nám chybíte jenom vy. Pomůžete nám dobudovat město a vyrobit vozový park. Budete se pohybovat ulicemi v autě, na motorce nebo na čemkoli, co vás napadne. A v tom se stane nehoda! Víte, co byste měli udělat, když se v takové situaci ocitnete? My vás to během společné hry naučíme. Ve Sladovně si totiž můžete natrénovat hrdinské činy – a to je super.

Výstavu Já, hrdina můžete ve Sladovně navštívit do 29. dubna 2018.

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.