Přihlášení

VII. Výroční výstava Prácheňské umělecké besedy

28. 7. 2017 | Redakce PS | Diskuze (3) | Kultura

P.U.B. srdečně zve na VII. výroční výstavu výtvarných prací, která bude zahájena vernisáží v úterý 1.srpna v 17.00 hodin. Slovem i svými verši provede František Havlíček, úvodní slovo starosta P.U.B. Ondřej Kryštof Kolář, vše za hudebního doprovodu Jana Kašpárka. Další výstava Art quilt a patchwork, která je pokračováním úspěšné červencové výstavy Textil a keramika v Galerii M v Milevsku (nyní však už bez keramiky a drobných textilních prací), bude zahájena rovněž 1.8.2017, ale až v 18:00 hodin v Café Sladovna, která se nachází přímo na pravém nábřeží Otavy nedaleko Kamenného mostu.

0
0

Diskuze k článku +

7. 8. 2017 (22:33)  –  PhDr. Andrej Rády

0
0

Dívám se na krátkou informaci, téměř noticku a po pravé straně vidím 4x palec dolů. To jsou špatně ty výstavy nebo nevyhovuje zpráva. Beru cokoli, ale tomuto nerozumím.

Odpovědět

8. 8. 2017 (10:22)  –  Michaela Šťastná

0
0

Souhlasím, ani já se v tom nevyznám. Zrovna jako u pozvánek na jinou kulturní zábavu… tak jsem se rozhodla se tím nezabývat. Jenže se podívejte na diskuzi pod Reakce MěÚ Písek: Ať žijí dotace! Tady jde asi jen o to, která barva vyhraje, večer to byla zelená, ráno červená a hlavně anonymní!

Odpovědět

2. 9. 2017 (23:04)  –  PhDr. Andrej Rády

0
0

Podle červených reakcí tomu snad začínám rozumět. Nechám psy štěkat a povedu karavanu dál.

Odpovědět

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.