Přihlášení

VELIKONOCE V POHÁDKOVÉ KOVÁRNĚ

15. 4. 2014 | Tereza Procházková | Diskuze (0) | Kultura

Jestli jste zvědaví, jak to o Velikonocích vypadalo ve vesnickém stavení, jaká vajíčka si malují naši čerti a hastrmani, proč odlétají o Velikonocích zvony do Říma a jak se zdobí perníčky, přijďte se i Vy podívat o velikonoční sobotu nebo neděli do Pohádkové kovárny v Selibově u Písku.

Jestli jste zvědaví, jak to o Velikonocích vypadalo ve vesnickém stavení, jaká vajíčka si malují naši čerti a hastrmani, proč odlétají o Velikonocích zvony do Říma a jak se zdobí perníčky, přijďte se  i Vy podívat o velikonoční sobotu nebo neděli do Pohádkové kovárny v Selibově u Písku.

Můžete si zde vyrobit vlastní velikonoční výzdobu, uplést pomlázku, zúčastnit se soutěží s kohoutkem a slepičkou a společně ozdobíme velikonoční strom a obří vajíčko, aby se z něj dráčkovi vesele klubalo!

K veselé náladě určitě přispěje i loutkové varieté Karla Matěje Kopeckého, který s sebou přiveze Kašpárka a spoustu jeho kamarádů. Představení budou probíhat během celého dne na louce před Pohádkovou kovárnou.

Kovárnou samotnou vás tentokrát provede velikonoční zajíček. Nebo že by kuřátko? To zjistíte, když nás navštívíte v sobotu 19. nebo v neděli 20. dubna 2014 od 10 do 17 hodin.

Tak se na Vás kamarádi móóóc těšíme a pilně se učíme koledy! Hody hody doprovody, dejte vejce malovaný…

Více informací na tel. 724 913 100, 604 900 985, e-mailu info@pohadkovakovarna nebo na www.pohadkovakovarna.cz.

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.