Přihlášení

Předvánoční hudebně-poetický čtvrtek – Primátor Dittrich, MD Band, Milan Princ, hosté, přátelé a kamarádi v Podčáře.

14. 12. 2022 | Iveta Hodoušová | Diskuze (0) | Kultura

Na čtvrtek 15. prosince připravilo Divadlo Pod čarou společně s výše zmíněnými protagonisty vánoční setkání pod názvem Předvánoční hudebně-poetický čtvrtek.

Jedná se o komponovaný večer s kapelami Primátor Dittrich a Memory Dreaming Band. Primátoři představí projekt „ Bílá křídla u splavů“, s art rockovým Memory Dreaming Bandem,  příležitostným hudebním sdružením Písecka, zavzpomínáme na slavnou éru kapely Pink Floyd u „Snění na floydovské vlně“. Nejde ovšem o žádnou  revivalovku, ale jejich repertoár volně a vkusně zpracovává floydovská témata.

Součástí večera bude křest alba  „Svět v zádech“ Milana Prince. Milan Princ  vydal své páté album (první v roce 2013), ale toto je jeho první interpretační. Bude možno zakoupit na místě.

Dorazí i hosté, například Václav Braun (Hand Pan), Michal Kubelka a další pozvaní kamarádi a přátelé. Připravena je i velkolepá audiovizuální projekce, recitace a performance. Happening – prostor 22.

Program je zárukou zajímavého večera, a hlavně, sejde se zde spousta kamarádů a přátel, kteří se během roku jen tak nepotkají.

Startujeme ve 20:00. Vstupné je symbolické.

 

 

Zve tým Divadla Pod čarou.

Fotogalerie k článku


0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.