Přihlášení

Vánoční ladění

13. 11. 2019 | Centrum kultury | Diskuze (0) | Kultura

V listopadu se Vánoce zdají být ještě v bezpečné vzdálenosti. Měsíc se ale rychle přehoupne a předvánoční shon nás dostihne. Aby střet s realitou nebyl tak tvrdý, budeme vás na advent pomalu připravovat už v závěru listopadu. Určitě uvítáte, že si drobné i větší dárky a vánoční dekorační předměty zakoupíte a ještě tím pomůžete dobré věci.

Ve foyer kina 27. listopadu začne tradiční Vánoční benefiční prodejní výstava. Každoročně se na ní prodávají adventní věnce, svícny, keramické předměty a další rukodělné výrobky ze sociálních ústavů z Písecka. Vy se vánočně naladíte, hezky si ozdobíte byt a ještě uděláte dobrý skutek, protože výtěžek pomůže potřebným z ústavů, které výrobky na výstavu připravily.

Pokračovat v adventním ladění můžete v sobotu 30. listopadu v Divadle Fráni Šrámka na Adventním koncertu Marika Singers. Skupina nadšených amatérských zpěváků slibuje koncert, na němž se nikdo nenudí, neboť můžete slyšet skladby duchovní i světské, písně lidové i muzikálové, gospely i popovou a rockovou klasiku.

To v neděli 1. prosince už se můžete do Kulturního domu vydat na letošní poslední nokturno, při kterém rozsvítíme první svíčku na adventním věnci. Možná budete při tónech vážné hudby přemýšlet nad dárky pro své blízké. Napadlo vás, že byste mohli darovat zážitek? Nenabídneme vám tandemový seskok padákem, ale poukazy na kulturní akce organizované Centrum kultury města Písek (CkmP). Prozkoumejte naši nabídku na leden, únor a klidně i dál na www.centrumkultury.cz a my vám k zakoupenému lístku rádi vyrobíme dárkový poukaz. Přece jen lépe pod stromečkem vypadá poukaz s fotkou oblíbeného interpreta či obdivované herečky, než obyčejný lístek s čárovým kódem. Jaké lístky budeme zájemcům měnit za poukazy, to vám na konci listopadu a začátku prosince prozradíme na facebook CkmP. A nebo víte co? Napište nám na facebook, jaký koncert nebo divadlo byste rádi nadělili svým blízkým!

 

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.