Přihlášení

Vánoční dárek Podčáry: Výhodné vstupenky na lednový koncert Michala Prokopa a Framus Five

19. 11. 2018 | Zbyněk Konvička | Diskuze (0) | Kultura

Nadělte svým blízkým na Vánoce milé překvapení v podobě vstupenek na koncert naší rockové legendy – Michala Prokopa a skupiny Framus Five. Do Vánoc můžete totiž pořídit dvě vstupenky na hudební večer, který se koná 18. ledna 2019, za vánoční slevu, tedy za 800 korun. Cena jedné vstupenky v předprodeji jinak činí 450 korun. Ušetříte tak rovných 100 korun;). Koncert začíná ve 20.30 hodin.

Michal Prokop – pro mnohé kritiky a fanoušky nepřekonatelný zpěvák, který svou plodnou hudební kariéru, jež bývá spojována s kapelou Framus Five a hudebními žánry blues, rock a soul, zahájil už v době vysokoškolských studií v 60. letech.

Hovoří se o něm také jako o osobnosti s širokým záběrem činností: skladatel, kytarista, moderátor, bývalý politik, je nositelem významných ocenění jako jsou Řád umění a literatury Francouzské republiky (1995), titul nejlepší zpěvák 1. československého Beatového festivalu v Praze (1967) nebo zpěvák roku časopisu Melodie (1988) a držitel několika platinových a zlatých desek a dvojnásobný člen Beatové síně slávy Radia Beat (2007, 2017).

Přijďte si užít skvělého interpreta, kterého doprovází výteční muzikanti, na jedinečný lednový koncert do Podčáry.

Zvýhodněné Vánoční vstupenky si můžete zajistit do Vánoc na baru Divadla Pod čarou každý den v PO-ČT od 15 hodin, PÁ-NE od 17 hodin.

UDÁLOST NA FACEBOOKU

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.