Přihlášení

VÁNOCE POD ČAROU ON-LINE – tentokrát se Zbraněmi a pro Mesadu.

11. 12. 2020 | Iveta Hodoušová | Diskuze (0) | Kultura

Přijďte se vánočně naladit a strávit kulturní hodinku doma, a přesto v Divadle Pod čarou! Písecko-volyňská recesistická kapela 200 ZBRANÍ se představí na pódiu divadla třetí adventní neděli 13. prosince. Jejich koncert si můžete vychutnat on-line na YouTube.

Divadlo Pod čarou v Písku žije i díky vašim darům. V této nelehké době se rozhodlo uspořádat pro příznivce této multižánrové scény cyklus čtyř předvánočních koncertů.

Každou adventní neděli přináší koncert známé písecké kapely a zároveň upozorní na inspirativní neziskový projekt či organizaci, a to formou on-line live streamu na vlastním kanálu YouTube.

Během živého přenosu, nebo i kdykoliv po jeho odvysílání, můžete podpořit jednak multižánrovou scénu Divadla Pod čarou v Písku, jednak konkrétní charitativní projekt či organizaci pomáhající druhým.

Třetí  adventní neděle bude patřit kapele 200 ZBRANÍ, tedy přímo domovské kapele Podčáry. V neděli 13. prosince od 18:00 vás budou bavit, a to do slova a do písmene, on-line na YouTube, odkaz na live stream najdete na webu Divadla Pod čarou.

Všechny streamované koncerty jsou benefiční, část výtěžku směřuje na podporu Divadla Pod čarou a část jde na podporu prezentované neziskové organizaci. Tentokrát představíme organizaci Mesada, která v Písku zajišťuje služby sociální rehabilitace a osobní asistence pro lidi se zdravotním a sociálním znevýhodněním.

Live stream pořizuje pro Divadlo Pod čarou Zdeněk Kučina z DVP Studia, který se vzdává svého honoráře ve prospěch platformy www.nevidis-uslysis.cz Martina Schuberta.

Live koncerty Podčáry  můžete ocenit darem na transparentním účtu 295465736/0300 (do poznámky napište "DPČ Live 3“ či jiné pořadové číslo koncertu, který podporujete"). Z každé vaší darované částky bude 200 Kč použito jako vstupné na live stream.

O dalších pořadech Vánoce Pod čarou Live stream vás budeme informovat na facebooku a webu Divadla Pod čarou, kde najdete vždy i odkaz na aktuální on-line přenos. Představena bude i další charitativní organizace. Buďte u toho s námi! 

Děkujeme za Vaši podporu.

Tým Divadla Pod čarou.

 

 

 

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.