Přihlášení

VÁNOCE POD ČAROU ON-LINE – tentokrát s JAKOFAKT?

4. 12. 2020 | Iveta Hodoušová | Diskuze (0) | Kultura

Divadlo Pod čarou v Písku žije i díky vašim darům. V této nelehké době se rozhodlo uspořádat pro příznivce této multižánrové scény cyklus čtyř předvánočních koncertů.

První z nich se odehrál o první adventní neděli 29. listopadu na YouTube kanálu Divadla Pod čarou s kapelou Wdowa a kumpáni.

Všechny čtyři koncerty jsou benefiční. Během živého přenosu z Podčáry, nebo i kdykoliv po jeho odvysílání, můžete podpořit jednak multižánrovou scénu Divadla Pod čarou v Písku, jednak některý charitativní projekt pomáhající druhým. Na prvním večeru jsme představili platformu „Nevidíš–uslyšíš.

Druhá adventní neděle bude patřit píseckým folk-punkovým JAKOFAKT?

V neděli 6. prosince od 18:00 si můžete vychutnat jejich koncert on line na YouTube, odkaz na live stream najdete na webu Divadla Pod čarou.

Live stream pořizuje pro Divadlo Pod čarou Zdeněk Kučina z DVP Studia, který se vzdává svého honoráře ve prospěch charity. Tentokrát to bude pro Naději.

Písecký spolek NADĚJE dlouhodobě pracuje s dětmi a mládeží v rámci zajišťování sociálních služeb nízkoprahového centra pro děti a mládež v Písku. Vedle této činnosti realizuje aktivity zaměřené na vzdělávání dětí, jak předškolního věku, tak žáků základních škol.

 Live koncerty Podčáry  můžete ocenit darem na transparentním účtu 295465736/0300 (do poznámky napište "DPČ Live 2").

O dalších pořadech Vánoce Pod čarou Live stream vás budeme informovat na facebooku a webu Divadla Pod čarou, kde najdete vždy i odkaz na aktuální live stream.  Představen bude i další charitativní projekt. Buďte u toho s námi! 

Děkujeme za Vaši podporu.

Tým Divadla Pod čarou.

 

 

 

Dokumenty k článku

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.