Přihlášení

V Bílé Růži chystají přehlídkové molo

30. 9. 2010 | Otomar Gottstein | Diskuze (1) | Kultura

Obyvatele v Písku čeká výjimečný zážitek. V Hotelu Bílá Růže se totiž 8. října 2010 od 19 hodin uskuteční módní přehlídka. Iniciátorkou této jedinečné akce je ředitelka hotelu Eva Marešová, která se do každé aktivity pouští s plným nasazením a energií. Módní přehlídka však nebude jen prestižní hotelovou akcí nad otavským splavem. Bude pomáhat druhým! Výtěžek půjde na podporu Dětského domova v Písku a Občanského sdružení Diacel.

A na co se můžete během přehlídkového večera těšit? „Celkem za sebou půjdou čtyři módní bloky. Jako první bude na řadě italská móda Yellindustry, poté se můžete inspirovat plesovými róbami módní návrhářky Petry Brzkové,“ začala s představováním Eva Marešová. Prostor na přehlídkovém mole bude mít také sportovní značka Alpine Pro, spodní prádlo Triola a Vamp. Na přehlídce spolupracují i další partneři autodoprava A trans, kožená galanterie Miramare a další.
Během večera se můžete těšit nejen na inspirující „hadříky“ ale také krásné dámy a pány. Přehlídku bude moderovat půvabná Zorka Kepková ze Snídaně s Novou a na mole budete moci obdivovat křivky krásky původem z Havířova - Miss ČR 2009 Anety Vignerové. Mezi pány se objeví finalista Muže roku a spousta dalších celebrit.
Přehlídka ale není to jediné, co na vás v moderním hotelu Bílá Růže čeká. Modelingová Agentura Verona připravila také další zábavný program. Možná přijde i kouzelník, nachystaná je barmanská show nebo taneční vystoupení. Zkrátka se budete bavit a bavit…
Přijďte se podívat do jednoho z nejmodernějších hotelů u nás a podpořte nádherný charitativní výsledek módní přehlídky.
Eva Marešová, ředitelka hotelu

0
0

Diskuze k článku +

5. 10. 2010 (19:56)  –  Elév

0
0

Paní ředitelce Evě Marešové držím palce,ale hlavně charitě pro Dětský domov a Diacel o.s.
Doufám,že se kandidátka ODS připojí i k Protikorupčnímu desateru,které bylo zveřejněno na stránkách Píseckého světa.

Odpovědět

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.