Přihlášení

TIP na dárek pod stromeček – Roční vstupenka do Sladovny

1. 12. 2017 | Sladovna Písek | Diskuze (0) | Kultura

Darujte svým dětem rok plný poznávání a zábavy v písecké Galerii hrou a jejích živých expozicích.

A už je to tady znovu. Blíží se svátky klidu a míru. Než však onen pověstný klid přijde, nese se pro mnohé předvánoční čas spíše ve znamení shonu a složitého vymýšlení, čím koho pod stromečkem obdarovat. My pro vás máme tip – roční vstupenku do světa mravenců, knižní ilustrace, barevného ostrova pro nejmenší na motivy Radka Pilaře a mnoha dalších expozic, které ve Sladovně jsou nebo budou v roce 2018 otevřeny.

Písecká Sladovna nabízí svým malým i velkým návštěvníkům bohatý koktejl interaktivních výstav a stálých expozic. U nás se můžete nejen dívat, ale vše si také na vlastní kůži vyzkoušet. Udělejte dětem radost a nadělte jim Sladovnu pod stromeček.

POŘIĎTE SI ROČNÍ VSTUPENKU PRO 2 OSOBY (1 DOSPĚLÉHO A 1 DÍTĚ) ZA 990 KORUN (KAŽDÁ DALŠÍ OSOBA 300 KČ) A MŮŽETE NÁS NAVŠTĚVOVAT TŘEBA KAŽDÝ DEN.

Co s ročním vstupem získáte?

1) Neomezený přístup do všech interaktivních expozic (dle návštěvních hodin). Aktuálně můžete ve Sladovně navštívit například výstavy: Mraveniště, Děti Lví srdce a Laboratoř.

2) Neomezený přístup do stálých expozic (dle návštěvních hodin a po objednání – pokud je vyžadováno). Aktuálně můžete ve Sladovně navštívit stálé expozice:Pilařiště, Hnízdo ilustrace, Radek Pilař a Sladovnictví.

 

Roční vstupenku zakoupíte a více informací o ní získáte na recepci Sladovny – Tel.: 387 999 997, e-mail: recepce@sladovna.cz

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.