Přihlášení

T – Dance tančí online proti trudomyslnosti a pandemii koronaviru

21. 3. 2020 | Redakce PS | Diskuze (0) | Kultura

T-dance tančí online

Zveme všechny malé i velké tanečníky, kterým chybí pohyb a tancování, aby se k nám přidali a tancem rozbili každodenní stereotyp, který nevíme, kdy skončí – doufejme že snad brzy. „Celý projekt vznikl z hodiny na hodinu a to když jsem seděla u televize a čekala zda budu moc v pondělí po jarních prázdninách otevřít studio.“ říká Gabriela Kroutilová zakladatelka úspěšné písecké taneční skupiny T-Dance. „Avšak přišlo nařízení a studio musí být zavřené. V tu chvíli mi v hlavě běhaly myšlenky a co teď to jako nebudeme tančit, T- Dance bude zavřené a co chudáci děti budou bez tancování. Ne! COVID-19 nám to co máme rádi nezakáže.“

A tak na youtube profilu Gabriela Kroutilová – T-Dance tančí online, nebo odkazy na videa jsou od pondělí každý den vkládány na webovou stránku T- Dance www.t-dance.cz, kde také mohou děti soutěžit o malé taneční dárečky.

„Nejsem na to sama velkou oporou jsou mi velké holky z T- Dance. Především Rozálie Zborníková se svou sestřičkou Žofií Zborníkovou, které chrlí jednu variaci za druhou.“ 

A jaké tance na našem kanále najdete: Je to taková všeho chuť. Upustili jsme uzdu kreativity, takže tam nejsou jen věci plné scénického tance a baletu, kteréme se T-Dance věnuje především.

Zatancovat si s námi můžete od dětských lidových a rytmických tanců (Kočičí tanec, Motýlí atd. ) přes měsíční chůzi až ke skokovým variacím nebo si zaposilovat. Tanečky se snažíme stavět tak, aby jste je zvládly v domácím prostředí pokud možno hned s videem. Nejsme žádní profesionální kameramani a už vůbec ne střihači, či osvětlovači, tak nás za to nesuďte.

Jdeme s kůží na trh, abychom pomohly přečkat společně časy, které nastaly.

TANEC SPOJUJE

A NEZAPOMEŇTE NOSIT ROUŠKY JAKO MY V T-DANCE

Noste roušky T-DANCE

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.