Přihlášení

Štěpán Rak - fenomenální kytarista opět v Písku!

28. 3. 2010 | Zdenka Jelenová | Diskuze (2) | Kultura

foto z www.stepanrak.cz

Světový kytarový virtuos, skladatel, profesor pražské Akademie muzických umění Štěpán Rak se do Písku vrací rád a často. A těsně před Velikonoci budeme mít opět příležitost si vychutnat jeho umění: na Zelený čtvrtek 1. dubna vystoupí v kostele Nejsvětější Trojice.

1.4. Písek, kostel Nejsvětější Trojice, 19:00 - Sólový recitál Štěpána Raka

Chcete se dozvědět více o Štěpánu Rakovi? Otevřete si stránky www.stepanrak.cz -  a začtěte se... Životní krédo: Kdyby není.foto z www.stepanrak.cz

0
0

Diskuze k článku +

28. 3. 2010 (12:56)  –  Iva

0
0

Přesný název Trojice je: koncertní síň Trojice.Termín Nejsvětější se už dávno nepoužívá!

Odpovědět

29. 3. 2010 (10:33)  –  zj

0
0

No, jak kdo a jak co používá… :-D, V mapách googlu, ve wikipedii a v mysli mnoha lidí nejen z Písku to (navzdory dlouhodobému komunistickému úsilí) pořád kostel Nejsvětější Trojice je – a takhle to používá na svých stránkách rovněž Štěpán Rak, proto je to tu tak. Možná proto, že by raději, kdyby to dnes zase ten kostel Nejsvětější Trojice pořád byl – a nebyl komunisty "funkčně pozměněn" :-). Stejně jako kdyby kolem toho (naštěstí i funkčně zachovaného) hlavního píseckého kostela rostly dál staré kaštany, a ne ta směšně-tragická torza – i o těch stromech a svém smutku z toho, co je potkalo, Štěpán Rak hovořil na jednom předvánočním koncertu….

Odpovědět

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.