Přihlášení

Sladovna otevřela nově ještě vychytanější Mraveniště

25. 2. 2024 | Zbyněk Konvička | Diskuze (0) | Kultura

Nově otevřená a ještě vychytanější stálá expozice Mraveniště v písecké Sladovně se znovu otevřela po rekonstrukci nejmenším návštěvníkům. A je opravdu skvělá. Více prvků – prolézek, více mravenců, více zábavy a lepší nasvícení. Nejnavštěvovanější expozici v historii Sladovny navštívilo od jejího prvního otevření už kolem 250 tisíc návštěvníků. K tomu se dá jen gratulovat.

Sladovna je dlouhodobě nejviditelnější vlajkovou lodí cestovního ruchu v Písku. Ideálním místem pro trávení času rodin s dětmi rozvíjejícím se způsobem, a to nejen při nevlídném počasí.
 
Největší dětská interaktivní galerie v Česku má zpravidla v několika patrech otevřeno současně řadu inspirativních a kreativních výstav pro děti i teenagery, zabaví se i dospělí. Hlavně v zimních měsících a v deštivých dnech to je skvělá možnost si s dětmi užít parádní den a něco se navíc dozvědět. Je třeba se ale předem objednat na konkrétní den a čas. Bývá tam totiž dost plno. Můžu potvrdit z vlastní zkušenosti se synem, který Mraveniště miluje.
 
Více info a možnosti rezervace najdete na stránkách SLADOVNA PÍSEK

 

Fotogalerie k článku


0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.