Přihlášení

SIMEON SOUL CHARGER z USA vás v Podčáře přenesou do éry hippies

6. 10. 2016 | Zbyněk Konvička | Diskuze (0) | Kultura

Divadlo Pod čarou připravilo na pátek 7. října lahůdku pro fajnšmekry – americkou kapelu Simeon Soul Charger. Muzikanti žijící momentálně na statku v sousedním Německu se blýskli už na Bernfestu i v Divadle Pod čarou a všechny posluchače rázem přenesli svou hudbou levitující v 60. až 70. letech zpět do atmosféry éry hippies a Woodstocku.

Simeon Soul Charger vznikli v roce 2008 v Akronu v Ohiu a řadí se mezi kapely nové generace Woodstocku. Jejich hudbu lze charakterizovat jako směs progresivního rocku, folku a blues sedmdesátých let v novém kabátu. Když zavřete oči, můžete uslyšet vliv Simona a Garfunkela, Doors či dalších kapel z doby květinových dětí.

Jako hosté se představí anglické duo Dull Knife. Jedná se o  nový projekt dvou mladých členů slavných The Pretty Things. Duo z jihoanglického Brightonu tvoří zpěvák a kytarista George Woosey (u PT hraje na basovou kytaru) a bubeník Jack Greenwood. Ze stejného města pochází i The Levellers, v písních Dull Knife lze občas nalézt podobné postupy i melodie.

Vstupenky jsou v předprodeji za 220 korun, na místě za 250 korun. Držitelé klubových karet mají vstup za 150 korun.

 

Program Divadla Pod čarou podpořilo z grantového programu Město Písek.

Klubové karty na sezónu 09/2016 – 08/2017 jsou v prodeji na baru v Podčáře.

Předprodej vstupenek na jednotlivé pořady je buď na baru v Divadle Pod čaru nebo v kulturním domě Centra kultury Písek.

Více informací naleznete na stránkách DIVADLA POD ČAROU nebo na FACEBOOKU, kde se můžete stát fanoušky divadla a mít tak přehled o všech aktuálních novinkách této scény. 

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.