Přihlášení

Seafood & Prosecco Písek

28. 11. 2018 | Kateřina Dušková | Diskuze (0) | Kultura

Seafood & Prosecco zavítá do Písku! Stačí jedno sousto a ocitnete se na pobřeží Jadranu. Na dřevěném uhlí grilované čerstvé chorvatské ryby a seafood ve spojení s proseccem je dovolená, na kterou nemusíte balit kufry. Stačí zajít 9. 12. v 11:30 do kavárny Až na půdu!

Moře do Čech nelze přinést, ale vůni grilujících se mořských plodů ano. Kdo jiný by tak měl učinit než opravdový Chorvat. Tak jsou zde – Maare. Na gastronomické scéně jsou již pojmem, dříve pod názvem Chorvatské ryby, teď hlavně pod značkou Seafood by Maare, která je spojena se stánkem na farmářských trzích Kulaťák, různými food festivaly, seafood cateringem a vlastními akcemi, jako je Summer Seafood Sunday v Praze v parku Letná.

Když grilují, nabízí Maare vždy jen čerstvé mořské ryby a mořské plody. Grilují na dřevěném uhlí, čímž docílí autentické chuti ryb, ale připravují i brodety, buzary, marinády, carpaccia, seafood saláty… a spoustu dalších rybích specialit. Vše je připravováno dle středomořských receptů, které upravují podle svých představ.

Podstatná část produktů pochází z Chorvatska, některé z celého světa, zboží se dováží až třikrát týdně. Všechny ryby a mořské plody si sami čistí a filetují. Díky tomu mohou připravovat i pokrmy ze syrových ryb, které stojí na čerstvosti: carpaccia, tataráky, ceviche, gravlax… Pod jejich rukama vznikají pokrmy, které jsou absolutně chuťově autentické a nemají v Čechách v oblasti seafood konkurenci. Bez bílých ubrusů, bez pozlátka okolo může každý vnímat jejich opravdovou chuť.

Oslavte druhou adventní netradičně, objednáte u grilu na zahradě Až na půdu, sníte v teple u krbu. Těšíme se na Vás!

Facebooková událost

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.