Přihlášení

Punkeři všech zemí, Podčára je vaše!

13. 10. 2016 | Zbyněk Konvička | Diskuze (0) | Kultura

Divadlo Pod čarou připravuje v tyto podzimní dny pro všechny punkery pogo menu o dvou chodech. Britové, Slováci a samozřejmě domácí ostřílení rebelové se postupně představí na hlavním pódiu Podčáry 14. a 21. října. Resistance (UK), Hasiaci pristroj (SK), E!E a SPS to budou do vás hrnout oba nadcházející páteční večery.

14. října RESISTANCE 77 (UK) + HASIACI PRISTROJ (SK)

Britskou punkovou kapelu Resistance 77 založil zpěvák Oddy v roce 1979. Postupem času se zvolna prosazovala na britské scéně, ale také cestovali do roku 1990 po USA a v Evropě – Itálie , Francie a Jugoslávie. Do Čech se dostali až roce 2001, ale od toho festivalu v Trutnově jsou stálým hostem v klubech a na festivalech rovněž i na Slovensku. Spolu s nimi vystoupí jedna z nejstarších hrajících slovenských punkových kapel. Prostě trojice veteránů ve stylu Toy Dolls. Předprodej 150,- , na místě 180,- , KK 120,-.

21. října | E!E + SPS – pogo tour 2016

Již po osmé vyráží na společné Pogo tour dvě spřátelené punkové legendy. Mezi jejich koncertními zastávkami nemůže chybět Podčára, kde je pravidelně jedna z největších návštěvností. Tak se máme opět na co těšit. Předprodej 150,- , na místě 180,- , KK 120,-.

Program Divadla Pod čarou podpořilo z grantového programu Město Písek.

Klubové karty na sezónu 09/2016 – 08/2017 jsou v prodeji na baru v Podčáře.

Předprodej vstupenek na jednotlivé pořady je buď na baru v Divadle Pod čaru nebo v kulturním domě Centra kultury Písek.

Více informací naleznete na stránkách DIVADLA POD ČAROU nebo na FACEBOOKU, kde se můžete stát fanoušky divadla a mít tak přehled o všech aktuálních novinkách této scény. 

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.