Přihlášení

Punkeři, komik, horolezec, Jára Cimrman a Mikuláš, ti všichni se objeví v Podčáře

19. 10. 2016 | Zbyněk Konvička | Diskuze (0) | Kultura

Největší klubová scéna v Písku – Divadlo Pod čarou připravila na listopad pestrý program pro každého. Na své si přijdou rockeři, milovníci divadla, děti i ti, co je lákají tajemné velehory.

Punkeři si jistě nenechají ujít 12. listopadu legendární Plexis v čele s Petrem Hoškem, jimž budou sekundovat spříznění Apple Juice. Koncert bude zároveň oslavou 8. narozenin Rock rádia – partnera klubu.

Milovníci stand up one man show se mohou 15. listopadu těšit na komika Lukáše Pavláska s jeho pořadem „Kdo nepláče není Čech“. Dozvíte se, který národ je nejlepší na světě, kde začíná zóna debilů, proč pití prospívá naší civilizaci nebo co pít když chcete, aby se vám narodil Václav Klaus. Sestavíme si nekompromisní punkovou kapelu, naučíte se jak to dělat, že v práci nic nedělat, koukneme na dokonalý televizní program a nakonec si všichni společně zazpíváme o tom co nás doopravdy štve, protože každý správný Čech není nikdy spokojen.

Osobitý eklektický styl taneční world music opírající se o legendu jednonohého lidu Čanki, přiveze 18. listopadu skupina Čankišou. Tato parta roztancovala publikum už v 17 zemích světa. Podčára jejím rytmům neuknikne rovněž.

Pět pokusů a pět osmitisícovek – taková je bilance horolezce Jana Trávníčka alias Honzy Trávy. Povoláním pedagog a mj. bývalý manažer skupiny Znouzectnost přijede vyprávět o nejvyšších horách světa – Himalájích 23. listopadu.

Připomeneme si i 50. výročí založení Divadla Járy Cimrmana projekcí dvou stěžejních her Hospoda Na Mýtince a Záskok.

Rádi bychom upozornili také na tradiční Mikulášskou nadílku, která se bude konat 3. prosince. Děti i jejich rodiče se mohou těšit na tradiční besídku plnou scének, her, písní a především čertů, andělů a Mikuláše.

 

Program Divadla Pod čarou podpořilo z grantového programu Město Písek.

Klubové karty na sezónu 09/2016 – 08/2017 jsou v prodeji na baru v Podčáře.

Předprodej vstupenek na jednotlivé pořady je buď na baru v Divadle Pod čaru nebo v kulturním domě Centra kultury Písek.

Více informací naleznete na stránkách DIVADLA POD ČAROU nebo na FACEBOOKU, kde se můžete stát fanoušky divadla a mít tak přehled o všech aktuálních novinkách této scény. 

 

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.