Přihlášení

Punk-rockový nářez v píseckém Divadle Pod čarou 11.11.2022

5. 11. 2022 | Iveta Hodoušová | Diskuze (0) | Kultura

Hudební bonbónek v podobě punk-rockově laděného trojkoncertu je přichystán pro příznivce nejen české punkové scény. Do Podčáry dorazí PIRATES OF THE PUBS, THE ANORAKS a DO ŘADY!

Původně měl tento sympatický termín (11.11.2022) patřit slovenské kapele INÉ KAFE. Ta se nakonec omluvila, mají toho moc, a nový termín jejich vystoupení byl stanoven na  21. dubna 2023. Ovšem adekvátní náhrada je tu, a to hned třikát.

Pirates of the Pubs z Českých Budějovic jsou často označováni jako „parta punk-rockových barových povalečů, co se zvedne od sklenky, jen když jdou řvát do mikrofonů, a v tu chvíli už je jasný, že nemá cenu si sedat.“ A je to pravda. Tenhle celtic punk band vás sedět rozhodně nenechá!

Speciální host The Anoraks – punková partička z Londýna –  přiveze typický syrový, přímočarý anglický old school punk. Anoraks nejsou na punkové scéně žádným nováčkem, fungují od roku 1996, a fungují tak, jak má správný punk fungovat.

Třetí v řadě budou Do řady! Jedna z mála českých punkových kapel, která se už dnes může oprávněně nazývat legendou. Skupina se pohybuje na hudební scéně od roku 1987, ale její kořeny sahají ještě dál na začátek 80. let, kdy vznikla kapela V3S (vojenský třínápravový speciál), ze které se Do řady! později  zformovali.

Pokud chcete zažít neopakovatelnou atmosféru poctivého punku, stavte se v pátek v Podčáře.

 

 

Zve tým Divadla Pod čarou.

Fotogalerie k článku


0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.