Přihlášení

Program Divadla Pod čarou – únor 2015

18. 1. 2015 | Zbyněk Konvička | Diskuze (0) | Kultura

Koncerty, divadelní představení, maškarní ples, masopustní veselice, cestopisná přednáška či oldies diskotéka. Z únorové nabídky Divadla Pod čarou si rozhodně vyberete.

Řadu akcí otevře stálice naší rockové scény AC/DC Špejbls Helprs – vyhledávaná revivalová parta, která je velmi věrná originálu. Příznivci punku se mohou těšit na koncert kapel Gauneři z Plzně, Cela pro Klárku ze Strakonic a domácí Trest smrti. Z hudebního menu by lahůdkou měl být koncert americké skupiny Simeon Soul Charger, která se řadí mezi novou generaci kapel amerického Woodstocku.

„Když se zhasne“ – je mrazivou komedií domácí Prácheňské scény, která knokautuje vaše bránice. Pro mladší diváky pak do Podčáry dorazí Kejklířské divadlo s pohádkou O kouzelné kuličce.

Pro milovníky dálek bude jistě lákadlem cestopisná přednáška o Islandu Miroslava Gabriela (rodáka z Kestřan) a Pavla Hally, kteří vás přesvědčí, že ani tato země není tak finančně a ani jinak nedostupná a rozhodně stojí za to ji navštívit.

Doba masopustu se nevyhne ani největší klubové scéně v Písku. Jelikož Podčára letos slaví 15 let od svého založení, je i tradiční Maškarní ples pojat v duchu – „Už je nám 15 let – dostali jsme občanku“ – takové bude téma letošního plesu. S maskami dorazí také ZŠ Svobodná se svou masopustní veselicí.

Kdo bude chtít užít si hity 60.–90. let, bude mít možnost na oblíbených černých deskách nebo si přijít jen tak posedět s kytarou na Jam session večeru.   

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.