Přihlášení

Přijďte zažít do divadla Slast…

7. 11. 2017 | Centrum kultury | Diskuze (0) | Kultura

Slast je inscenace o tom, že pochybnosti jsou největší překážkou na cestě ke štěstí, a o tom, co všechno bychom pro štěstí obětovali.

Mezinárodní firma SLAST, která teprve nedávno dorazila na český trh, umí plnit přání. Jan (Ondřej Pavelka) a Martin (Jakub Prachař) se rozhodli proceduru renomované firmy Slast podstoupit. Žijí totiž jiný život, než by si představovali. Oba jsou herci, ale každý chce od své profese něco jiného: jeden slávu, druhý klid. A firma Slast vlastní klíč, který jim může otevřít dveře tam, kam chtějí. Proč aspoň neuvěřit atraktivní a sebevědomé manažerce firmy (Kristýna Fuitová-Nováková), která říká, že k vrcholnému štěstí stačí pochopit jen několik málo věcí a také se od několika z nich oprostit. Jenže každý recept na úspěch něco stojí, cenu si však určuje každý sám.

Slast se s ironickým pohledem dívá na hereckou profesi a zároveň tematizuje, jakou cenu jsou všichni ochotni zaplatit za příslib naplnění osobního štěstí.

Slast, v pondělí 13. listopadu v Divadle Fráni Šrámka od 19.hod. Vstupenky na www.centrumkultury.cz nebo na pokladnách v Kulturním domě a Divadle Fráni Šrámka.

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.