Přihlášení

Přichází loučení – Děti Lví srdce přemohou poslední draky a pak je vystřídají noví hrdinové

7. 3. 2018 | Sladovna Písek | Diskuze (0) | Kultura

Ještě do 18. března se v písecké Sladovně můžete v žít do role statečných Dětí Lví srdce, kteří na cestě za přemožením tyrana zažijí nezapomenutelné dobrodružství, ale také velkou spoustu zábavy.

Posledních několik dní bude otevřena i kreativní Laboratoř, kde vládne kašírování ochočeného žraloka, a dokonce pohádkového jednorožce. Březnovou sladovnickou nabídku doplní samozřejmě Mraveniště, Hnízdo ilustrace a Pilařiště pro naše nejmenší prcky.

Divadelně zážitkový příběh Děti Lví srdce se do vysokých trámu zapsal nesmazatelným písmem. Hrál se pět měsíců, dovyprávěn byl více než dvěstěkrát, ale po téměř půl roce bude zlý drak přemožen naposledy v neděli 18. března. Seberte odvahu, dobře se nalaďte a přijďte si s námi ještě jednou, nebo klidně vůbec poprvé, zahrát. Na kouzelný koberec, který umí návštěvníky přenést přes louky, řeky, vesnice i hory, se ve Sladovně můžete vydat každý den kromě pondělí právě až do 18. března.

Po závěrečném rozlučkovém představení se Sladovna na pět dní zavře. Nebudeme zahálet, ale přichystáme pro vás výstavu novou. Bude se jmenovat Já, hrdina a také tady budete potřebovat velkou odvahu, i když v trochu jiném smyslu. Nová expozice bude věnována městu, dopravě, složkám integrovaného záchranného systému a situacím, které mohou potkat nás všechny. Víte, co byste měli udělat, když budete svědky například dopravní nehody? Ve Sladovně vás to naučíme – samozřejmě v rámci bezvadné hry.

Vernisáž nové výstavy Já, hrdina se uskuteční v pátek 23. března v 17 hodin a my vás do Galerie hrou všechny srdečně zveme.

Více na www.sladovna.cz

 

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.