Přihlášení

Přesunutý koncert Dana Bárty

11. 9. 2019 | Centrum kultury | Diskuze (0) | Kultura

Pozor změna!!! Dan Bárta & Illustratosphere v září v Písku prach nezvíří. Už 22. září měli představit páté řadové album Kráska a zvířený prach v Divadle Frání Šrámka v rámci stejnojmenného Zvířený prach tour 2019. Jeden z členů kapely má ale zdravotní problémy. Koncert se v Písku uskuteční v náhradním termínu 25. března 2020. Už prodané lístky zůstávají v platnosti.

Dan Bárta v prohlášení uvedl, že se všem fanouškům a pořadatelům omlouvá. „Náš kmenový hráč a spoluautor mnoha písní, kytarista Miroslav Chyška, je bohužel vážně nemocný a momentálně mimo možnost s námi odjet první část turné. Je to pitomé, vím, přišlo to ve velmi nevhodný čas. Naše kapela, náš zvuk, tvar a spoluhraní jsou postavené na individualitách a já myslím, že to tak má být, i když to nebylo lehké rozhodnutí. Je nám to všem líto. Věříme pevně, že nás pochopíte a budeme se všichni spolu s vámi v míru těšit na co nejbližší příště. Nezlobte se. Díky.“

Prodej lístků na písecký koncert byl dočasně pozastaven, ale obnoven bude v průběhu tohoto týden. Prodané lístky zůstávají v platnosti a není třeba je měnit.

 

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.