Přihlášení

Přes půl světa tuktukem

15. 3. 2019 | Centrum kultury | Diskuze (0) | Kultura

Tomáš Vejmola alias Tomík na cestách se vydal na další neskutečnou cestu. Tentokrát vyrazil s Tuktukem z Thajska přes půl světa až na Moravu! O tom, co všechno se dá na takové cestě zažít a přežít bude vyprávět ve středu 20. března od 19 hodin v Loutkové sále Kulturního domu.

Tuktuk je thajská tříkolka, kterou si Tomík pořídil v Thajsku a bez jakýchkoli zkušenosti se úplně sám vydal s tímto 35 let starým vozem na roční cestu přes půl světa. Projel tak 13 tisíc kilometrů  přes Thajsko, Myanmar, Indii, Nepál, Írán, Turecko, Bulharsko, Srbsko, Maďarsko a Slovensko, až jej přesně do roka a do dne dotlačil na Moravu.

Povídání o tom, že to jde, když se chce. Jak zvládnou těžké situace, nebo jaké to je být sám jeden rok na dobrodružné cestě. Uslyšíte mnoho barvitých historek plných neskutečných situacích – o nabídkách k sňatku, útěcích před slonem, o příšerných Indech ale i nádherném Íránu vám Tomík s humorem a jistou nadsázkou mile rád poví za doprovodu fotografií, hudby a videí promítaných na plátně.

Lístky na besedu je možné zakoupit už teď na www.centrumkultury.cz.

 

 

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.