Přihlášení

Předvánoční skautská besídka v divadle Pod čarou

11. 12. 2011 | Miroslava Janoušková | Diskuze (0) | Kultura

Skautská předvánoční besídka

Písečtí skauti navazují na několikaletou tradici předvánočních akcí v Divadle Pod čarou a pořádají v sobotu 17. prosince 2011 besídku. Pro letošní rok si připraví odpolední program pro rodiče, přátele a veřejnost od 14 hod. Večer se pak můžete těšit na slavnostní část programu, která se letos ponese v duchu tématu „film“. Začíná v 19 hod.

Odpolední komponovaný program bude v podání jednotlivých píseckých skautských středisek (Šipka, Oheň života, Stínadla a Gáhál). Děti a jejich vedoucí si pro rodiče a veřejnost připraví scénky, divadelní představení, soutěže a hry. Nebude chybět ani hudební doprovod a vánoční zvyky a tradice.

Večerní část besídky bude ve slavnostnějším duchu a tematicky zaměřená na „film“ a vše, co s ním souvisí. Zváni jsou skauti i neskauti ve filmových kostýmech. Celý večer zpestří a k tanci i poslechu zahraje kapela Beelee Beat z Deelee. Dále se můžete těšit na bohatou tombolu, předtančení, soutěže na filmové téma a překvapení.

Mnohé jistě potěší, že se jedná o akci, kde se nekouří.

Jedná se o tradiční předvánoční akci píseckých skautů. V roce 2008 jsme tuto tradici započali Mafiánským plesem, který byl součástí dlouhodobé městské hry Mafie. Navazovala skautská besídka ve stylu Black & White. Loni skauti pořádali předvánoční besídku na téma Mexiko. Letošní akce je již čtvrtým ročníkem v pořadí.


Předvánoční besídka je součástí cyklu kulturních a společenských akcí podpořených grantem Nadace Vodafone.
 

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.