Přihlášení

Jihočeské divadlo vás zítra dopraví na Trubadúra zadarmo.

1. 12. 2017 | Centrum kultury | Diskuze (0) | Kultura

Jihočeské divadlo připravilo ve spolupráci s Centrem kultury města Písek projekt s názvem Za kulturou do Jihočeského divadla s dopravou zdarma. V prodeji jsou poslední vstupenky.

Zakoupíte-li si vstupenku na Verdiho operu Trubadúr s termínem představení 2. prosince 2017 od 17:00 hodin, které se uskuteční v DK Metropol v Českých Budějovicích, odvezeme vás na toto představení autobusem zdarma.

Při nákupu vstupenky na pokladně v Kulturním domě nebo v předprodeji v Divadle Fráni Šrámka nahlásíte i svůj zájem o využití dopravy do Českých Budějovic a po představení zpět do Písku.

Doprava je zdarma, autobus bude vyjíždět v sobotu 2. prosince ve 14.00 od Kulturního domu v Písku. Před představením tak máte možnost navštívit Adventní trhy na náměstí Přemysla Otakara II. 

 

Cena vstupenky s dopravou zdarma je 270 Kč, na pokladně KD lze po předchozím nahlášení uplatnit slevu pro studenty, ZTP a ZTP/P.

Bližší informace a rezervace Vám poskytneme na pokladně v Centru kultury města Písek nebo na pokladně Jihočeského divadla v Českých Budějovicích.

 

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.