Přihlášení

Pohádkové království Míši Růžičkové

7. 2. 2022 | Centrum kultury | Diskuze (0) | Kultura

Míšu Růžičkovou znáte ze stovek vystoupení po celé naší republice i z účinkování v televizních pořadech pro děti. Na jejích koncertech bývá veselo a pokaždé dokazuje, že když se děti zabaví, na elektroniku a ostatní věci si ani nevzpomenou. Interaktivní písničková show pobaví i aktivně zapojí děti i jejich rodiče.

V píseckém Divadle Fráni Šrámka se v sobotu 12. února s Míšou přeneseme přímo do pohádky. Procvičíme si hlásek u rozcvičky v pohádkových kulisách krásného zámku. V písničkách Tanec princezen a Začíná bál vás pozve do královského paláce mezi prince a princezny a pořádně to společně roztočíme. Že se princezny a králové bojí draka, to už víme, ale náš čerstvě vylíhnutý dráček Žofík je moc hodný a přítulný. V podzámčí, tam kde se rozkládá hustý a temný les, přiletí různá strašidla a možná uvidíme i trpaslíky a víly. Na závěr si dáme písničku na přání a nový hit S námi pojď si hrát, u kterého budeme zpívat, mávat a tancovat.

Jak udrží Míša pozornost malých dětí, největších kritiků, i hodinu v kuse? Každý její klip má jednoduchou choreografii a i malé dvouleté děti ji dokáží napodobit. Proto je představení vhodné i pro děti od dvou let. Délka představení je přibližně šedesát minut, poté mají děti možnost se s Míšou setkat na autogramiádě, vyfotit se, nebo si nechat podepsat plakát, CD, DVD či tričko. Každá osoba bez ohledu na věk musí mít platnou vstupenku, kterou zakoupí na pokladnách Centra kultury. Těšíme se na vás.

 

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.