Přihlášení

Pjér la Šé´z: Duch Západu a Východu – přednáška s besedou

17. 12. 2017 | Zbyněk Konvička | Diskuze (0) | Kultura

Divadlo Pod čarou pořádá opět po roce již třetí setkání s psychologem Pjérem la Šé´zem. Tentokrát na téma Duch Západu a Východu. „Evropan sní o osvícení, zatímco Ind o tom, že si pořídí ledničku. Ten i onen však sotva tuší, co pro něj realizace jeho snu ve skutečnosti znamená… ,“ říká k tématu Pjér. Přednáška spojená s besedou se bude konat ve středu 24. ledna od 19 hodin.

Pjér la Šé´z (civilním jménem Petr Knotek) je psycholog a psychoterapeut vycházející z C. G. Junga, který se uchýlil do přírody a svou pracovnu si vybudoval v jurtě. Současně je hereckým partnerem Jaroslava Duška v Divadle Vizita a v představeních Čtyři dohody a Pátá dohoda. Je také hudebníkem a hraje se svou kapelou Rakousko-Uhersko. Bývalý vysokoškolský pedagog je známý i jako spisovatel. Pjérovy knihy s psychologickou a duchovní tematikou vydává v nakladatelství Modrá brána.

Přednášky Pjéra bývají pro jeho charismatický projev a nekonvenční pojetí psychologie velmi vyhledávané a zpravidla brzy vyprodané. Doporučujeme si proto místa předem zajistit v předprodeji Divadla Pod čarou. Kapacita je na tento typ pořadu cca 120 míst.

Vstup: 150,- v předprodeji, 180,- na místě, 120,- klubová karta

Událost na facebooku

 

Předchozí písecké přednášky natočili studenti a pedagogové písecké filmovky, záznamy si můžete pustit na kanálu youtube:

1. Vědomí a nevědomí

2. Archetypy českomoravské kotliny

Pjér la Šé´z hostem Studia 27 – "zaostřeno na duši" 

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.