Přihlášení

PJÉR LA ŠÉ´Z: Archetypy českomoravské kotliny – přednáška v Divadle Pod čarou

28. 12. 2016 | Zbyněk Konvička | Diskuze (0) | Kultura

Téměř přesně po roce bude hostem Divadla Pod čarou Pjér la Šé´z. Tentokrát se ve své přednášce spojené s besedou zaměří na téma Archetypy českomoravské kotliny. Přednáška se koná 18. ledna od 18 hodin. Kapacita velkého sálu je omezena tentokrát pouze na místa k sezení.

„Každé etnikum vzniklo jako výsledek určitých daností, které nejsou jen geografického a genetického charakteru. Velmi podstatná je také jakási nevědomá matrice, která tvoří něco, čemu bychom snad mohli říci "povaha" toho kterého etnika. Z tohoto pohledu nevědomého podhoubí se podíváme na hlubinný základ obyvatel českomoravské kotliny,“ říká k tématu Pjér la Šé´z. 

Pjér la Šé´z je psycholog provozující soukromou praxi, ve které doprovází klienty na jejich cestě při hledání a realizaci osobní svobody. Sympatizuje s C. G. Jungem. Dlouhodobě spolupracuje s Jaroslavem Duškem při představení Čtyři dohody, Pátá dohoda, Malá vizita a v dalších představeních. Napsal čtyři knihy: Indián – zpráva o archetypu, Den Svatého Ignora, Cesta, Psychologie souhlasu. Nyní pracuje na páté knize, kterou nazval Zmrdtvýchvstání. 

Jeho knihy vydává nakladatelství MODRÁ BRÁNA, kde si je můžete také objednat.

FACEBOOK UDÁLOSTI

Vzhledem k tomu, že loňská přednáška o Vědomí a nevědomí, předčila očekávání pořadatelů, když dorazilo kolem 240 lidí, Divadlo Pod čarou se rozhodlo omezit kapacitu pouze na místa k sezení, kterých je na velkém sále cca 150.

Využijte proto včas předprodeje, který je možný na baru Divadla Pod čarou každý všední den od 16 hodin, pátek až neděle od 17 hodin, a rezervujte si své místo na sále. 

Vstupné v předprodej činí 150,- korun. Na místě pak bude za 180,- korun.

Výběr z několika Pjérových přednášek naleznete na youtube.

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.