Přihlášení

Nohama nad zemí a Inspiro zahrají akusticky na terase Divadla pod čarou

6. 7. 2012 | Zbyněk Konvička | Diskuze (0) | Kultura

Inspiro - na terase Divadla Pod čarou

PÍSEK – Na terase Divadla Pod čarou se 13. července od 19 hodin představí dvě známé a oblíbené písecké kapely – Inspiro a Nohama nad zemí – tentokrát v akustickém provedení svých písní. Pro punkové Nohama nad zemí to bude vůbec první unplugged koncert v jejich čtrnáctileté historii. Bonusem pro fanoušky obou kapel by měla být i akustická coververze jedné písně Nohama nad zemí v podání Inspira a skladby Inspira v úpravě Nohama nad zemí. Vstupné bude dobrovolné.

Kapela Nohama nad zemí je píseckému publiku dobře známa díky svému melodickému punk rocku s přemýšlivými texty. Fanoušci ji pravidelně mohou vidět na tradičních klubových pódiích , ale i na open air festivalech a soutěžích. Na kontě mají Nohama nad zemí tři oficiální alba a jedno demo. Z dílny filmaře Tomáše Lygy pak vzešel videoklip na skladbu Divadlo svět.

Inspiro se seskupili kolem bývalého frontmana skupiny Naven Františka Poklopa v roce 2006. Za necelých šest let stihli vydat dvě studiová alba v poprockovém ladění s poetickými texty, odehrát desítky koncertů a úspěšně se zúčastnit i několika rockových soutěží. Také Inspiro natočili v režii Tomáše Lygy videoklip na píseň Obrázky zmatený.
 

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.