Přihlášení

NOC LITERATURY 2016

14. 5. 2016 | Věra Vodvářková | Diskuze (0) | Kultura

Již podruhé se i Městská knihovna v Písku zúčastní Noci literatury, která proběhne i v dalších 46 městech České republiky.Neděle 15. května 2016.

Aby bylo jasné, o co půjde… Podstatou akce je představení současných světových autorů a jejich titulů prostřednictvím veřejného čtení, které probíhá na zajímavých či netradičních, ale naopak i tradičních místech zúčastněných měst. Úryvky samozřejmě nečtou sami autoři, ale ochutnávku světové literatury Vám nabídnou známé osobnosti.

Každou půlhodinu budete mít možnost vyslechnout si na každém z míst jeden z úryvků vybraných titulů. První čtení začíná v 18:00 hodin. Stanovišť bude celkem šest. Trasa, kterou je potřeba vykonat pro vyslechnutí všech čtení, není přesně dána. To Vám nechává volnou ruku při volbě pořadí, v jakém trasu Noci literatury uskutečníte.

Všichni návštěvníci akce obdrží kartičku, do níž jim bude na každém stanovišti potvrzena jejich účast. Ti, kteří absolvují všech šest čtení, budou mít možnost se zúčastnit slosování, kdy výherce získá jednu z knih, ze které se četlo právě během Noci literatury.

Některá místa, na nichž se bude číst, jsou venkovní, proto doporučujeme oděv přiměřený počasí. Dále si s sebou vezměte dobrou náladu a chuť na dobrou literaturu. 
Chcete-li se blíže seznámit s osobnostmi nebo místy, kde bude veřejné čtení probíhat, prohlédněte si tabulku pod textem.

Fotogalerie k článku


0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.