Přihlášení

Nejkratší cesta do Benátek? Přes Písek!

28. 5. 2019 | Centrum kultury | Diskuze (0) | Kultura

Blíží se léto a vás chytá cestovní horečka? S divadlem F.X. Šaldy Liberec jste v mžiku v Benátkách. Stačí, když se 19. června vydáte do Divadla Fráni Šrámka v Písku, které uvede představení Noc v Benátkách.

Je to rozverný příběh, jehož děj se odehrává během jedné karnevalové noci. Je protkán řadou záměn, milostných situací i nedorozumění, které se dějí okolo sukničkářského vévody Urbina. Do těchto pletek se dostává i mladá zamilovaná dvojice – rybářské děvče Annina a vévodský lazebník Caramello. Karnevalový ohňostroj na pozadí roztančených gondol.

Ani v této operetě nebudou chybět nezapomenutelné melodie, krásné kostýmy, milostné tahanice s překvapivým rozuzlením s nádechem nostalgie časů minulých. Opereta měla svou premiéru už roku 1883 v Berlíně. Od té doby je jednou z nejoslavovanějších a nejuváděnějších operet. Tak si ji nenechte ujít a užijte si Benátky v pohodlí, bez davů turistů a nutnosti dlouhého cestování. Lístky zakoupíte na www.centrumkultury.cz nebo na obvyklých místech – Kulturní dům a Divadlo Fráni Šrámka v Písku.

 

 

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.