Přihlášení

Letní příměstské tábory ve Sladovně

4. 3. 2019 | Sladovna Písek | Diskuze (0) | Kultura

Nezdá se to, ale léto tady bude co by dup. Už plánujete program pro své děti? A co takhle příměstské tábory ve Sladovně? I tentokrát plánujeme hned tři!

Přihlášky na recepci galerie nebo na www.sladovna.cz

 

LETNÍ POHYBOVĚ-DIVADELNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR
8. 7. – 12. 7. 2019
(pro děti 6 – 15 let), cena 2500 Kč

Příměstský tábor povede děti skrze zajímavé divadelní techniky a zábavná herecká cvičení k rozvoji vlastní představivosti, schopnosti vyjadřovat se pohybem a tělem a k rozvoji motorických schopností. V divadelních dílnách se děti budou učit poznávat své tělo a jeho možnosti. Budou se učit, jak s tělem pracovat na jevišti, ale i v běžném životě. Objeví své gestické a mimické schopnosti a naučí se je používat vědomě. Naučí se svobodně hýbat, improvizovat a hrát si. Především si však užijí spoustu pohody a zábavy, která plyne z pohybu ve skupině pozitivně naladěných dětí, které mají rády divadlo, energii a pohyb.

WONDERLAND – LETNÍPŘÍMĚSTSKÝ DIVADELNÍ TÁBOR SLADOVNĚ V ANGLIČTINĚ
29. 7. – 2. 8. 2019
(pro děti 7 – 15 let), cena 2500 Kč

Wonderland – příměstský tábor propojuje jedinečným způsobem živý dramatický svět s neformální výukou angličtiny. Ponořte se do fantastického světa divadla, hudby, tance a komedie a přitom jemně procvičujte svou angličtinu. Živé, tvořivé, dramatické dílny Wonderland vede umělecká ředitelka irského divadelního souboru Wonderland Productions Alice Coghlan.

Angličtiny se ale nemusíte vůbec bát, Alice mluví česky a bude mít k ruce zkušeného lektora, který bude všem pomáhat. To nejdůležitější ale je, že dramatický projev je sám o sobě způsob komunikace, když nevím, jak se řekne pes, můžu ho přece zahrát a to je mnohdy mnohem zajímavější než pouhé slovo.

ANIMAČNÍ PŮDA VE SLADOVNĚ
5. – 9. 8. 2019
(pro děti 6 – 15 let), cena 2500 Kč

Víte, jak dlouho trvá vytvořit animovaný velkofilm? V hlavní roli James Bond, ve vedlejší tygří žena a šaolinský mnich, příběh se odehrává na Havaji. Stihli byste to za tři hodiny? My tvrdíme, že ano!

Ve Sladovně si pod vedením profesionálních animátorů můžete vyzkoušet, jak vzniká animovaný film od prvních nápadů až po finální realizaci a následnou postprodukci.

Tábory budou probíhat v prostorách galerie Sladovna Písek o.p.s. Dětem bude vytvořeno klidné zázemí mimo prostor hlavních expozic. V rámci tábora děti budou moci navštívit i interaktivní expozice Sladovny. Dětem bude zajištěn pitný režim a oběd každý den.

Tábory budou probíhat každý den od 8:30 do 16:00 hod.

Vyplněnou přihlášku na tábor můžete odevzdat na recepci galerie Sladovna Písek o.p.s. nebo poslat kopii na email: tomas.novotny@sladovna.cz nejpozději do 21. 6. 2019.

Kontakt pro více informací:
Mgr. Tomáš Novotný
Tel: 733 623 929
e-mail: tomas.novotny@sladovna.cz

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.