Přihlášení

Letní příměstské tábory plné zážitků

5. 5. 2016 | Sladovna Písek | Diskuze (0) | Kultura

Na letní prázdniny roku 2016 připravila písecká Sladovna pro děti trojici příměstských táborů. Budou tvořit, tancovat, hrát si ve výstavách či vylepšovat angličtinu.

Nevíte, jak naložit s prázdninami? Chtěli byste potkat nové kamarády, královsky se bavit a ještě se něco hravou formou naučit? Ano? Není nic jednoduššího, než se přihlásit na jeden z letních příměstských táborů, které v červenci a v srpnu proběhnou ve Sladovně v Písku.  

První tábor se bude jmenovat TISKO TÁBOR a proběhne od 4. do 8. července. Tábor tematicky navazuje na interaktivní výstavu Tiskařiště a je pro všechny děti, které rády malují a kreslí, které si rády hrají, tvoří, objevují a chtějí se naučit něco nového.

Druhý tábor, pod taktovkou Kredance z. s., se jmenuje OBRAZY A SOCHY V POHYBU a bude se konat od 25. do 29. července. Je pro všechny, kteří chtějí zažít pět dní s tancem, pohybovým divadlem a prázdninovým tvořením.

Od 8. do 12. srpna se můžete přihlásit na tábor nazvaný WONDERLAND. Je to příměstský tábor propojující jedinečným způsobem živý dramatický svět s neformální výukou angličtiny. Ponořte se do fantastického světa divadla, hudby, tance, zpěvu a komedie. Dílny, vedené rodilým mluvčím (a českým lektorem), vedou děti k procvičení a rozvíjení angličtiny.

U článku je přiložen popis všech táborů i jednotlivé přihlášky, které můžete odevzdat na recepci Sladovny nebo zaslat na e-mail lektor@sladovna.cz.

Léto si užijeme společně. Těšíme se na Vás!

Dokumenty k článku

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.