Přihlášení

Lednový program Divadla Pod čarou vás uvede do pohody

9. 1. 2018 | Zbyněk Konvička | Diskuze (0) | Kultura

Máte rádi klidné akce plné pohody, při kterých se pobavíte a donutí vás se i zamyslet? Tak přesně pro vás by mohla být lednová dramaturgie Divadla Pod čarou jako ušitá. Těšit se můžete na přednášky, poslechovku, improvizační divadlo, fotografickou výstavu, oldies a také na revivalový nebo písničkářský koncert.

Vaše bránice vám 12. ledna zaručeně rozhýbe písničkář Vojtano, který vydal debutové album The Beast Of Vojtaano. Na dvojalbu nabízí dvě různé hudební tváře, které spojuje jeho veselá hra se slovy a nezaměnitelný gangsta rapový projev.

Tom Petty a Wabi Daněk, dva hudební velikáni odešli v loňském roce do muzikantského nebe. A právě jim bude věnována poslechovka Dana Hendrixe Čížka 13. ledna. Další z řady výstav v galerii divadla představí Milana Bubeníčka a jeho pohled na svět skrze objektiv fotoaparátu. Nestárnoucí Černý desky vás uvolní 19. ledna.

Do Podčáry se opět vrací parta komediantů z Písku a Písecka s pořadem Kámo, nahoď! Těště se na oblíbené dramaticko-improvizační divadlo navazující na nejrůznější známé improvizační modely či stand-up komedie.

„Evropan sní o osvícení, zatímco Ind o tom, že si pořídí ledničku. Ten i onen však sotva tuší, co pro něj realizace jeho snu ve skutečnosti znamená…,“ říká psycholog Pjér la Šé´z k přednášce Duch Západu a Východu, která se uskuteční 24. ledna.

Další provedení velkého koncertu, tentokrát na počest Erica Claptona – mága kytary a atmosféry. Zazní jeho největší hity, bude spousta různých sestav celkem devíti muzikantů, krásné zpěvačky, dechová sekce.

Posledním  pořadem v lednu bude přednáška s názvem Dolní Břežany – proměna obce v pulzující sídlo. Nemocná obec bez náměstí a kontaminovaným parkem prodělala fázi léčby s dlouhodobou koncepcí, kdy se proměnila v kvetoucí sídlo. Přednášet bude starosta obce Věslav Michalik. Akci pořádá Pirátská strana. Přijďte se inspirovat. Vstup je zdarma.

VÍCE INFORMACÍ NALEZNETE NA STRÁNKÁCH DIVADLO POD ČAROU.

AKTUALITY Z KLUBU SLEDUJTE NA FACEBOOKU.

PŘEDPRODEJ NA VYBRANÉ AKCE PODČÁRY ZDE.

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.