Přihlášení

Kultura vstává z popela! IRON RIVER FEST bude U Sulana!

28. 5. 2020 | Petr Kolář | Diskuze (0) | Kultura

Iron River Fest

Klidné prostředí na břehu zlatonosné řeky Otavy se na jeden letní podvečer promění v dějiště cesty časem zpět do 80. let, kdy hudebním hitparádám vládl těžký kov. Šestice kapel z tuzemska, Slovenska a Rakouska Vás vezme na dlouhou výpravu do světa undergroundu, kde ožívají vzpomínky pamětníků a v mladých pulzuje nekonečná energie. Tentokrát U Sulana a v čele s domácími matadory Lahar!

Myšlenka malého komorního open air festivalu v našich hlavách hlodala dlouhou dobu, ale vzhledem k množství letních akcí jsme ji každý rok zavrhli. Nyní, když kvůli vládním opatřením vypadly z kalendáře velké festivaly, nastává čas něco menšího zorganizovat. Festival Iron River se bude konat v Písku v areálu restaurace U Sulana, tedy v nádherném přírodním prostředí u řeky Otavy, ale zároveň s velice dobrou dostupností z centra Písku. Pozvali jsme šest kapel, které jsou mixem toho, co z našich akcí dobře znáte, ale zároveň přinášíme 2 kapely, které jsou pro písecké publikum nové. Cílem Iron River festivalu je hlavně setkání se s Vámi kamarády, protože nám už při absenci koncertů zatraceně chybíte! Přijďte se pobavit se známými tvářemi na krásné místo, vypít pár Platanů, dát si dobré jídlo a užít si old school metal! Jinak to my ani neumíme…

Kapacita akce omezena!!! 150 vstupenek je proto v předprodeji za lepší cenu, pište na e-mail thrash.nightmare@centrum.cz jméno a počet vstupenek. Následně obdržíte pokyny k platbě.

Hrací časy: 16:00 – 22:00
Vstup: 300 Kč (150 vstupenek)

Akce se koná za každého počasí!!!

Provoz restaurace pro veřejnost nebude omezen!!!

Více info: Facebook / Website

KAPELY:

MAJSTER KAT / thrash metal / Bratislava

LAHAR / thrash metal / Písek



RADIATION / death-thrash metal / Bratislava



PREDICTION / black-thrash / Linz



VENATOR / heavy metal / Linz



FAUST / thrash metal / Praha

Thrash Nightmare Promotion z.s.

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.