Přihlášení

Knihovna se dává do pohybu

20. 6. 2018 | Věra Vodvářková | Diskuze (0) | Kultura

Městská knihovna Písek se připravuje na náročné stěhování do nových prostor. Přestěhovat více než 135 tisíc knih rozhodně bude hokej. Postavte se na tenký led spolu s knihovníky a přijďte si už v úterý 26. června od 16:00 na Alšovo náměstí mezi původní a novou budovou zahrát turnaj ve STIGA hokeji.

„Brát to s nadsázkou a vydatně potrénovat je nezbytné,“ komentuje zápasy ve stolním hokeji ředitel městské knihovny Roman Dub. „Všechny Vás srdečně zveme. Hodí se každá ruka.“ Turnaj je určen pro jednotlivce – děti i dospělé, na věku příliš nezáleží. Přihlásit se můžete přímo na místě, ale doporučujeme zajistit si místo předem, neboť počet míst je omezen. K potvrzení účasti postačí poslat e-mail na adresu halamkova@knih-pi.cz. 
 
Dress-code není povinný, ovšem neváhejte nastoupit v kostýmu své oblíbené literární postavy a celou hru tím pěkně zdramatizovat. Zatím máme zprávy, že do turnaje nastoupí Mirek Dušín z Rychlých šípů a kníže pekel Wolland z Mistra a Markétky. Hrát se bude o sladké překvapení, roční předplatné a také možnost uvidět průběh rekonstrukce na vlastní oči pro první tři umístěné. Kdo další se přidá? 
 
Akce „Bude to hokej“ není jediným netradičním programem, který knihovna v souvislosti se stěhováním pro veřejnost chystá. Po letních prázdninách dojde na dvojsmyslné balení a únikovku, protože s otevřením nové budovy se uzavře ta původní. Opustit ji nebude tak jednoduché nejen pro knihovnu, ale i pro několik odvážlivců.
Pro bližší informace a obrazové materiály nás neváhejte kontaktovat.
 
 
 
 
Kontakt:
Roman Dub
Městská knihovna Písek
Alšovo náměstí 85
397 01 Písek
Tel: 382 214 385, 777 570 515
http://www.knih-pi.cz
 
0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.