Přihlášení

JUICY FREAK v Podčáře

24. 3. 2011 | Miroslav Pokorný | Diskuze (0) | Kultura

V pátek 1.4. se píseckému publiku představí desetičlenný funk & groovy band z Prahy. Tahle funková parta vznikla v roce 2005, když se utvořilo jádro kapely, v níž by se spojily vlivy jako funk, soul, acid jazz a blues.

Po počátečním období hledání začala kapela v roce 2006 sestavovat repertoár vlastních skladeb čímž definovala svůj styl čerpající zejména z funku 70-tých let, ovšem s vědomím současných trendů.
V roce 2007 kapela natáčí první demo Freaks on the Road, hraje koncerty po klubech, stává se rezidentní kapelou oblíbených Hot Funky Saturdays v pražském klubu XT3. Rok 2008 je pro kapelu poměrně nabitý koncertováním nejen v Praze ale také po celé ČR, k bandu se též připojuje zpěvačka, čímž se obohacuje celkový sound. Juicy Freak otevírají 8. ročník festivalu Jazz a Little Otherwise v Lanškrouně a kromě tradičního hraní po klubech kapela vyjíždí i na další festivaly včetně zahajovací megafestu sezóny Votvírák 2008 i na následnou Votvírák Tour, kde se setkává s velmi pozitivním ohlasem. Roky 2009 až 2011 jsou pro kapelu dalšími roky postupu vpřed. Pozvání do pořadu T-music chart na TV Óčko, příchod nové talentované zpěvačky Any a sestavení čtyřčlenné dechové sekce, to vše vlévá do rozjetého funkostroje Juicy Freak novou šťávu a energii, kterou je nejlépe vychutnat si naživo.

JuicyFreak jsou specifická kapela, která dokáže publikum jednoznačně oslovit. Jejich předností a poznávacím prvkem je průraznost, jasný názor a nekompromisní tah.

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.