Přihlášení

Jihočeský kraj přijímá žádosti na podporu kultury v roce 2010

26. 1. 2010 | Martin Zborník | Diskuze (0) | Kultura

Logo Jihočeský kraj

V důsledku snížení prostředků na kulturní granty v Písku a úbytku sponzorů z důvodu hospodářské krize se potýká většina pořadatelů kultury ve městě s nedostatkem peněz. Jihočeský kraj vypsal vhodné grantové programy. Do 15.2.2010 - 14:00 je možné podávat elektronické žádosti o granty na podporu kultury, přehlídek a soutěží v roce 2010.

Jihočeský krajský příspěvkový program podpory v oblasti kultury pro rok 2010
Příspěvkový program v oblasti kultury 2010 má účinným a motivujícím způsobem pomoci realizovat formou neinvestičních prostředků projekty, které vedou k rozvoji v oblasti živé kultury, hudby, tance, publikační činnosti, divadla, folklóru, filmu, fotografie, řemeslné a výtvarné dílny a ostatních souvisejících témat.Důraz bude kladen především na projekty, které přispějí k rozšíření a zkvalitnění kulturní nabídky v jihočeském regionu, udržení tradic a propagaci Jihočeského kraje. Součástí těchto podpor je i mapování zájmů o jednotlivé kategorie kultury a podporu v jednotlivých oblastech v rámci Jihočeského kraje. Finanční podpora může činit maximálně 70 % celkových nákladů projektu.

Jihočeský krajský příspěvkový program podpory přehlídek a soutěží pro rok 2010
Příspěvkový program podpory přehlídek a soutěží 2010 je zaměřen na projekty soutěží skupiny „A“, „B“, „C“, které vyhlašuje MŠMT pro příslušný školní rok včetně nezařazených v těchto seznamech, které se zaměřují na práci s mládeží v kulturních oblastech (loutkové divadlo, filmová tvorba, dětské, scénické divadlo, scénický tanec, divadlo dospělých apod.) nevyjímaje kulturní přehlídky dospělých. Finanční podpora může činit maximálně 70 % celkových nákladů projektu.

Formuláře, žádosti + veškeré podrobnosti najdete na
http://www.kraj-jihocesky.cz/
 

 

 

 

 

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.