Přihlášení

Jediný koncert obřího pěveckého sboru v České republice proběhne 1. června 2009 v Písku

29. 5. 2009 | Martin Zborník | Diskuze (0) | Kultura

Array

Více než sedmdesátičlenný pěvecký sbor Cherry Hills z Denveru, USA vystoupí v pondělí 1. června 2009 v Písku v Palackého sadech od 18:30. Veřejný Gospel koncert, bude jediné vystoupení tohoto pěveckého souboru v České republice.

Krátce:

Více než sedmdesátičlenný pěvecký sbor Cherry Hills z Denveru, USA vystoupí v pondělí 1. června 2009 v Písku v Palackého sadech. Veřejný Gospel koncert, pořádaný ve spolupráci s ES Elim, o.s., bude jediné vystoupení tohoto pěveckého souboru v České republice. Zpěváci mají na programu také návštěvu několika škol a domovů důchodců, pomoc městu při úklidu prostor v Purkraticích v okolí ubytoven pro neplatiče, english club pro mládež a konverzační posezení pro ženy.

plakát na koncert gospel Písek
Podrobněji:
V pondělí 1. června bude Písek svědkem mimořádné události. Na pozvání Evangelikálního sboru Elim v Písku přijede více než sedmdesátičlenný pěvecký sbor Cherry Hills z Denveru, USA, aby zde zazpíval současné křesťanské písně na jediném veřejném koncertu, který tato skupina v České republice bude mít. Tento jedinečný zážitek si budou moci lidé vychutnat od 18:30 hod. v Palackého sadech. Jelikož se jedná o veřejný koncert, vstupné se nebude vybírat.
Zpěváci z Cherry Hills ale poslouží našemu městu i jinak. Již v neděli 31. května se můžete zúčastnit společné bohoslužby, která začíná v 9:30 hod. v Centru Elim na Výstavišti. Taktéž v neděli, v 19:30 hod. opět v Centru Elim na Výstavišti pak můžete navštívit seminář Jak studovat Bibli. Obě akce jsou přístupné veřejnosti a zdarma.
V pondělí dopoledne navštíví zpěváci několik škol v Písku a ve Strakonicích, večer se pak koná již zmíněný koncert v Palackého sadech.
V úterý 2. června pak hosté z Cherry Hills navštíví několik domovů důchodců a společně s dobrovolníky z Evangelikálního sboru Elim a případnými dalšími zájemci o pomoc pomohou upravit a uklidit prostor v Purkraticích v okolí městkých náhradních bytů. Odpoledne se pak ještě můžete se zpěváky setkat a pohovořit na English klubu pro mládež (od 16:00 hod.) a konverzačním posezení pro ženy (od 16:30 hod.), oboje v Centru Elim na Výstavišti.
Celá akce je výsledkem partnerství, které Evangelikální sbor Elim a křesťanský sbor Cherry Hills z Denveru udržují již několik let. Společně uspořádali například již několik letních anglických kempů, které se stále těší velké oblibě u českých studentů a rodin, a podíleli se také na stavbě Centra Elim.

Zdroj: ES Elim Písek

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.